פיטורים מיד לאחר חופשת לידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים מיד לאחר חופשת לידה?
    אפרת שחר
    01/07/2009

אני עובדת בשגרירויות ישראל בעולם מזה 5 שנים, בזכות היותו של בעלי בשליחות משרד החוץ. משכורתי וכן הסדרי הפנסיה וכד' משולמים כמובן ע"י משה"ח. בראשית אוג' הקרוב תסתיים שליחות בעלי ואנו נשוב ארצה. ימים ספורים לאחר מכן אני אמורה ללדת. לטענת המשרד עם סיום חופשת הלידה שלי אני מפוטרת שכן אני עובדת שגרירות ולא עובדת משה"ח. היש ממש בהתנערות זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חופשת לידה

עו``ד ליאת שטיין
    05/07/2009

אפרת שלום,
    אין כל רלוונטיות למי את שייכת, שכן שני הגופים כפופים לחוקי מדינת ישראל, לפיהם עליהם להעסיקך ו\או לכל הפחות לשלם לך בגין 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת לפחות, אלא אם יקבלו היתר לפיטורים מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.

באם הם מסרבים לשלם - עלייך לפנות לייעוץ פרטני.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר על 60 ימים או 60 ימי עבודה?

ק
    11/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

עו``ד ליאת שטיין
    12/08/2009

אפרת שלום,
    מדובר בימים קלנדררים - כחודשיים.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו