מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר ל-4 ימי עבודהחסוי02/07/2009
בפגישה שכינסו את כל עובדי המשרד הודיע המנכ"ל כי בכוונתו לעבור ל-4 ימי עבודה לאור המצב הכלכלי.
אני עבודת בחברה כבר 3 שנים ובחודש שביעי.
באופן פרטני הודיע לי המנכ"ל כי הגיש בקשה לאישור במשרד התמ"ת על מנת שיאפשרו לו להוריד גם לי בהיקף המשרה.
רציתי לדעת מה הסיכוי שהוא יקבל אישור כזה? ואם יקבל האם אני עדיין יכולה לסרב?
בנוסף, אם הוא לא מקבל אישור מהתמ"ת ואני לא מסכימה מה זה אומר?
בנוסף, אם הוא לא מקבל אישור מהתמ"ת ואני כן מסכימה האם זה פוגע לי בחישוב דמי הלידה וההטבות שמגיעות לי לאחר הלידה (שכן המשגורת תהיה יותר נמוכה)?
אשמח לקבל אבהרות בנושא בדחיפות שכן במהלך שבוע הבא כבר יתקיימו אצלנו במשרד שיחות אישיות בנושא עם המנכ"ל.
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה בתנאים בהריון- ללא היתר הממונה
עו``ד ליאת שטיין05/07/2009טל שלום,
בנסיבות אלה למעסיק אסור לפטרך, להפחית משכרך ו/או לפגוע בו ללא קבלת היתר מפורש מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
יחד עם זאת, ככל שההפחתה היא רוחבית וגורפת, הרי שייתכן ויאשרו את ההפחתה בנסיבות אלה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
חסוי06/07/2009באם יקבל המעסיק אישור ממשרד התמת שבמסגרתו ארד ל-4 ימי עבודה (80% משרה) מה זה אומר על חישוב דמי הלידה שלי (אני בחודש שביעי)?
האם אפשר יהיה לבקש כי 3 החודשים שעל פיהם יחשבו את גובה דמי הלידה יהיה 3 החודשים הקודמים ל-3 החודשים האחרונים (בהם תהיה לי פגישה בשכר)?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך
עו``ד ליאת שטיין06/07/2009טל שלום,
1. עקרונית כן, היות וגם החודשים האחרונים באים בחשבון.
2. עקרונית לא, מאחר ואין מדובר בהפחתה עקב ההריון (ימי מחלה, וכדומה).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת
חסוי08/07/2009אז בעצם אם המעסיק יקבל אישור ממשרד התמ"ת לקיצוץ המשרה דמי הלידה שלי יחושבו לפי החודשים המופחתים (הבקשה הוגשה בתחילת יולי ואני בדיוק מתחילה חודש שביעי)?
אין מה לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
עו``ד ליאת שטיין09/07/2009טל שלום,
נכון הדבר אם המעסיק יקבל היתר, אולם אין להניח מראש שהוא יקבל את ההיתר, ויש להילחם על כך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
הנציב 14 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי09/07/2009מקוה שיקח לו הרבה זמן לקבל אישור אם בכלל ועד אז כבר אצא לחופשה ככה התלושים שלי יהיו לפי משכורת מלאה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)