שמירת הריון-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון-דחוף
    לבנדר
    09/07/2009

שלום לעו"ד.
    האם תוכלו לעזור לי?
    אני עובדת במשרד כשנתיים וחצי. לפני כשנה התחלתי בטיפולי הפריה בכדי להיכנס להריון, כיום אני בהריון בשבוע ה-22. מאז תחילת הטיפולים הייתה הרעה משמעותית ביחס אלי מצד המעבידים ומאז שהודעתי שאני בהריון היחס החמיר עוד יותר והגיע למצב ממש בלתי נסבל בו הם מנסים לגרום לי להתפטר כדי שלא ייצטרכו לשלם פיצויים, ( אלו אינן השערות אלא דברים שנאמרו לי פנים אל פנים). התגובות שלי ליחס המשפיל הולכות ומתדרדרות, הגעתי למצב שבו יש לי מיגרנה בכל יום, התקפי חרדה, הרגשה של כמעט עילפון ושלשולים בלתי פוסקים.
    שאלתי: האם יש אפשרות לשמירת הריון עקב מצב כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון-דחוף

הוספת תגובה

• התנכלות לעובדת בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    12/07/2009

שלום לך,
    הניסיון לפתור את המצב בדרך של שמירת הריון הינו יצירתי אומנם, אבל לא בהכרח יוכר ע"י רופא נשים, וחמור מכך - ע"י המוסד לביטוח לאומי.
    הפתרון הנכון למצב זה הוא משלוח מכתב מסודר וברור מעו"ד, אשר מתרה במעסיק שבמידה ולא ייפסקו ההתנכלויות וההרעות, יינקטו נגדו הליכים מתאימים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו