מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעה בתנאי העסקהמיכל14/07/2009
לפני כחודשיים עברתי לתפקיד חדש במקום עבודתי (עובדת שם מעל ל-10 שנים), לאחר המעבר הודיעו לי הממונים כי בשל המצב בשוק ובשל כך שעברתי תפקיד תנאי המשכורת שלי צריכים להשתנות (משכורת פחותה ורכב יותר קטן). המעסיק טוען שהועברתי משרה במקום שיפטרו אותי, למרות שזה לא נאמר לי לפני המעבר (מעבר שרציתי בו).
ערערתי על ההודעה הטענה שהדבר מפר את תנאי העסקתי ואחרי זמן מה חזרו אלי עם הצעה משופרת אם כי עדיין המשכורת יותר קטנה והרכב יותר קטן.
בינתיים נכנסתי להריון, אני רק בתחילתו ולא הודעתי למעביד עדיין, כי הדבר טרי.
מחר אני אמורה ללכת לחתום על החוזה החדש.
אני מתלבטת אם להודיע על ההריון.
שאלתי היא האם העובדה שנכנסתי להריון במהלך כל התהליך הזה יכולה להגן עליי המשינוי במשכורת או שהעובדה שהתהליך החל לפני כניסתי להריון אומרת שעליי להשלים עם רוע הגזירה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה בתנאים בהריון
עו``ד ליאת שטיין18/07/2009מיכל שלום,
עצם העובדה כי הינך בהריון טרפה את כל הקלפים, והמציאות של המעסיק שונה כיום.
כל הרעה שיש לה ביטוי כספי עשוייה להחשב לפגיעה אסורה בתנאי ההעסקה של עובדת בהריון, וודאי שאין להסכים לה.
על המעסיק חל איסור ברור לפגוע בתנאייך בהיותך בהריון, אלא באישור הממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת, וככל שירצה להחיל שינוי כזה או אחר, יהיה עליו ראשית להגיש בקשה מתאימה, כאמור. מיום הגשת הבקשה ועד ליום מתן ההחלטה עשוי לחלוף זמן רב, ועד למתן ההחלטה חל איסור לפגוע בשכר (אלא אם ניתן ההיתר רטרואקטיבית, אך זאת נעשה במקרים חריגים מאוד ובודדים).
חשוב להדגיש כי יש לדבר השלכות כספיות רבות, לרבות על דמי הלידה ודמי האבטלה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)