מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה במהלך הריוןעירית נבט סוי15/07/2009
נעים מאוד לי קוראים עירית אני עובדת בחברה תקשורת מוד גדולה במהלך ההריון העבירו אותי תפקיד ללא בקשתי . העבירו אותי למקום אחר ממוקד, למשרד . בעצם מעבר זה ביטלו לי את התמריץ החודשי שכל מוקדן מקבל פעם בחודש , בדקתי את העניין ולהפתעתי גם בנות שלא היו מוקדניות היו מקבלות תמריץ שהעלתי את זה מול מנהלת המוקד היא טענה כי היא בדקה זאת ובגלל שלא קיבלתי תמריץ ב3 חודשים לפני מעבר התפקיד אז לא מגיע לי בעוד חוק התמריץ היינו חודש בחודשו לפי יעדים שאין אני יכולה לעמוד בהם כי אין אני בטלפון. כמו כן את יעד המכירות שיש במידה ומוקדן מוכר דרך הטלפון גם ביטלו עצם זה שלא הייתי מוקדנית בוטלה לי האפשרות להלעת המשכורת.יתרה מזאת ישנו מענק שמקבלים בשנה הראשונה של 7000 ש"ח(כמובן שעומד בתנאים של של הגעה לעבודה וכן שיקול של ר"צ) בשיחה עם ר"צ שהיתה לי היא ביקשה ממני להשאר עוד 3 חודשים ואז לקבל 10 ש"ח אך העלתי בפניה כי אני בהריון ויכול להיות מאוד שאני אחסיר הרבה במידה והיו בעיות היא הבטיחה לי שזה לא יהיה תלוי בחיסורים . דאגתי כול הזמן לבדוק מולה את עניין המענק אך היא אמרה לי ושלחה לי בהודעה כי המענק מובטח (ההודעה שמורה).בשיחה חודש לאחר מכן עם מנהלת המוקד היא הודיעה לי בבטחון מלא כי מענק אני לא אקבל.אני רוצה לפנות עם זה הלאה אני יודעת כי הצדק איתי אנא כווני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ פרטני
עו``ד ליאת שטיין18/07/2009עירית שלום,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב עליהן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
נראה כי את זקוקה לפגישת ייעוץ פרטנית בעניין זה.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)