מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תנאי העסקה ותקופת צינוןשירלי16/07/2009
אני נמצאת כרגע בחל"ת. הועסקתי כשכירה שנה ושלושה חודשים במשרה מלאה. לפני הלידה סיכמנו אני והמעסיק שאני אחזור בהיקף יותר נמוך, אך לא סיכמנו מתי. כעת שאני רוצה לחזור להיקף מצומצם של משרה, הוא טוען שלאחר התייעצות עם עו"ד שלו, הוא רוצה שנחתום על חוזה חדש ושלשם כך אני צריכה להתפטר. כאשר בין החוזה הישן לחדש יהיו 90 יום. אה, והוא מוכן שזה יהיה רטרואקטיבי מסוף חופשת הלידה (כרגע אני בחל"ת). כששאלתי אותו מה ההגיון בכך לא קיבלתי תשובה מספקת. נשמע לי תמוה, ולא נראה לי הגיוני בכלל - מה הרציונל בכך והאם זה בכלל חוקי לדרוש ממני להתפטר ע"מ לחדש חוזה? לתשובתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת צינון - קטיעת רצף העסקה
עו``ד ליאת שטיין18/07/2009שירלי שלום,
לכל דבר יש סיבה...
המעסיק מנסה לנצל את אי ידיעתך, שכן ההפסקה ל 90 ימים נועדה על מנת לקטוע את רצף הותק שלך במקום, וכך תתחילי שוב מאפס.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
הנציב 14 ת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)