התפטרות לאחר חל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חל"ד
    אודי
    21/07/2009

שלום רב,
    התחלתי לעבוד במקום עבודתי הנוכחי ב 7.9.08, כשהייתי בחודש השלישי להריוני(בהסכמה וביודעין, כמובן!). ילדתי בשבוע 34 ב 30.1.09. יצאתי לחל"ד והייתי אמורה לחזור ב 8.5.09 לעבודה. הארכתי את החופשה בהסכמתו של המנהל שלי עד ל 3.8. בנתיים המנהל התפטר וכעת יש מנהלת חדשה, ששמחה שאחזור לעבודה אבל לא מוכנה לתת לי יותר משעת הנקה ביום, ז"א עדיין לעבוד שישי אחת לשבועיים, ולעבוד 5-6 ימים בשבוע. אני גרה רחוק והעבודה בת"א, מה שיצריך אותי לצאת ב 5:45 בבוקר כי העבודה מתחילה ב 6:45, וכאמור- לעבוד חמישה או שישה ימים בשבוע. אני מעוניינת להתפטר לצורך טיפול בילד, כיון שאני לא יכולה לעבוד כל כך הרבה ימים ושעות . שאלתי היא האם אני זכאית לפיצויים? שכן לא עברה שנה מיום העסקתי ( לפני כן לא עבדתי כמה חודשים) עבדתי שם בפועל 5 חודשים ולאחר מכן 3.5 חודשים חל"ד ועכשיו יהיו לי עוד כמעט 3 חודשים של חל"ת. האם חודשי החל"ת נחשבים לספירת הותק? ואם אחזור באוגוסט לחודש בלבד, עד לספטמבר - האם אז אוכל להתפטר לצורך טיפול בילד ותחושב לי שנת עבודה מלאה? למרות החל"ת?
    אשמח לתשובה מהירה, ובתודה מראש~!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר חל"ד

הוספת תגובה

• תקופות הנכללות בותק

עו``ד ליאת שטיין
    21/07/2009

שלום לך,
    רק 14 הימים הראשונים של החל"ת נכללים בותק, כל היתר לא.
    משכך, נראה כי טרם השלמת תקופה בת שנה, אולם נהיר כי יש לבחון זאת לעומק על פי תלושי שכרך וחישוב המועדים המדוייקים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו