אני בהריון ופיטרו אותו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהריון ופיטרו אותו...
    נוי
    21/07/2009

שלום,
    לפני כמה ימים גילתי כי אני בהריון(יום שישי האחרון 17/7/09)
    היום תאריך 21/7/09 הגעתי למקום עבודתי בגן ילדים לאחר שהמנהלת הזמינה אותי לשיחה, בשיחה הודיעה לי המנהלת כי אני מפוטרת בעקבות זה ש"אנחנו לא יכולות להמשיך לעבוד ביחד" , היחסים שלי עם המנהלת בתקופה האחרונה לא כל כך טובים יחד עם זאת אף פעם לא זילזתי בעבודתי והגעתי בכל יום לעבודה.
    לאחר שאמרה לי בשיחה שהיא מפטרת אותי הודעתי לה כי אני בהריון והיא ציינה שזה לא מעניין אותה.
    מבחינתה אני מפוטרת , האם יש משהו לעשות בנידון ?
    דבר נוסף-אני עובדת במקום הנ"ל יותר משישה חודשים.

אשמח אם אקבל תשובה.
    יום מקסים,
    נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בהריון ופיטרו אותו...

הוספת תגובה

• בבקשה זה באמת דחוף לי

נוי
    23/07/2009

אני רוצה להוסיף משהו, דיברתי איתה באותו יום של הפיטורים בטלפון כי היא רצתה שאני יגיד לה אם אני ימשיך לעבוד את התקופה של ההודעה המוקדמת, ורצתה להוריד לי שעות, הסברתי לה שהיא לא יכולה להוריד לי שעות מכפי שעבדתי עד עכשיו- ואמרה לי כי אני יעבור עד שעה 13:00 ותיתן לי עד 16:00 , אמרתי לה שאני יגיד לעבודה.
    הסברתי לה שהיא ידעה שאני בהריון שפיטרה אותי כי הודעתי לה לאחר שפיטרה אותי ישירות-היא התעצבנה ואמרה לי לא להגיע בכלל לעבודה.
    מצטערת שזה מסובך... אבל זה מאוד מאוד חשוב לי אני לא יודעת כיצד לפעול ומה לעשות
    תודה
    נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באמת זקוקה לתשובה=/

נוי
    26/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    27/07/2009

נוי שלום,
    ככל שאכן מלאו לך שישה חודשים, הרי שחל איסור לפטר אותך בהיותך בהריון, גם אם המעסיקה לא ידעה על היותך בהריון בשלב הפיטוירם.
    חובה עליה לפנות למשרד התמ"ת אם היא מעוניינת בהיתר לפיטורים אלה, אחרת היא חשובה לתביעה גדולה ממך בגין מלוא תקופת הריונך ולאחר מכן.
    מומלץ מאוד לפנות לייעוץ אישי בעניין זה, על מנת לא לאבד מהזכויות הרבות המוקנות לך.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו