מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהריון ופיטרו אותו...נוי21/07/2009
שלום,
לפני כמה ימים גילתי כי אני בהריון(יום שישי האחרון 17/7/09)
היום תאריך 21/7/09 הגעתי למקום עבודתי בגן ילדים לאחר שהמנהלת הזמינה אותי לשיחה, בשיחה הודיעה לי המנהלת כי אני מפוטרת בעקבות זה ש"אנחנו לא יכולות להמשיך לעבוד ביחד" , היחסים שלי עם המנהלת בתקופה האחרונה לא כל כך טובים יחד עם זאת אף פעם לא זילזתי בעבודתי והגעתי בכל יום לעבודה.
לאחר שאמרה לי בשיחה שהיא מפטרת אותי הודעתי לה כי אני בהריון והיא ציינה שזה לא מעניין אותה.
מבחינתה אני מפוטרת , האם יש משהו לעשות בנידון ?
דבר נוסף-אני עובדת במקום הנ"ל יותר משישה חודשים.
אשמח אם אקבל תשובה.
יום מקסים,
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה באמת דחוף לי
נוי23/07/2009אני רוצה להוסיף משהו, דיברתי איתה באותו יום של הפיטורים בטלפון כי היא רצתה שאני יגיד לה אם אני ימשיך לעבוד את התקופה של ההודעה המוקדמת, ורצתה להוריד לי שעות, הסברתי לה שהיא לא יכולה להוריד לי שעות מכפי שעבדתי עד עכשיו- ואמרה לי כי אני יעבור עד שעה 13:00 ותיתן לי עד 16:00 , אמרתי לה שאני יגיד לעבודה.
הסברתי לה שהיא ידעה שאני בהריון שפיטרה אותי כי הודעתי לה לאחר שפיטרה אותי ישירות-היא התעצבנה ואמרה לי לא להגיע בכלל לעבודה.
מצטערת שזה מסובך... אבל זה מאוד מאוד חשוב לי אני לא יודעת כיצד לפעול ומה לעשות
תודה
נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת זקוקה לתשובה=/
נוי26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים בהריון
עו``ד ליאת שטיין27/07/2009נוי שלום,
ככל שאכן מלאו לך שישה חודשים, הרי שחל איסור לפטר אותך בהיותך בהריון, גם אם המעסיקה לא ידעה על היותך בהריון בשלב הפיטוירם.
חובה עליה לפנות למשרד התמ"ת אם היא מעוניינת בהיתר לפיטורים אלה, אחרת היא חשובה לתביעה גדולה ממך בגין מלוא תקופת הריונך ולאחר מכן.
מומלץ מאוד לפנות לייעוץ אישי בעניין זה, על מנת לא לאבד מהזכויות הרבות המוקנות לך.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)