מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חל"ת אחרי הלידהשיר22/07/2009
בוקר טוב,
רציתי לברר לגבי הארכת חופשת לידה כאשר עבדתי בחברה X חלק מהזמן כעובדת קבלן וחלק מהזמן כעובדת מן המניין אצל החברה X.
במשך 10 חודשים עבדתי בחברת outsourcing (קבלן), חברת הקבלן שלחה אותי לעבוד אצל חברה X (ישבתי בחברה X ואת השכר קיבלתי מהקבלן), לאחר 10 חודשיים החברה X היתה מרוצה והתחילה להעסיק אותי כעובדת מן המניין (כלומר כיום אני עובדת של החברה X באותו תפקיד ומקבלת שכר מהחברה X)
עד הלידה יצא - שעבדתי 10 חודשים אצל הקבלן (וישבתי בחברה X) ושנה עובדת מן המניין של חברה X.
האם הארכת חופשת הלידה תיהיה לפי הותק של הזמן שאני עובדת מן המניין בחברה X (כלומר שנה) או יחשב גם הזמן מהקבלן (כי סה"כ ישבתי באותה חברה) כלומר שנה ו10 חודשיים?
כמה זמן אני יוכלה להאריך את חופשת הלידה (חל"ת)?
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת עבודה דרך קבלן חיצוני
עו``ד ליאת שטיין28/07/2009שיר שלום,
עקרונית, בותק שלך בחברה נמנית גם התקופה בה הועסקת דרך קבלן חיצוני.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)