מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >פוטרתי 60יום לאחר תום חופשת הלידה
- פוטרתי 60יום לאחר תום חופשת הלידהקרן03/08/2009
במהלך חופשת הלידה הבוס שלי הזמין אותי לשיחה שבה הגדיר מחדש את תפקידי נגד רצוני.
וטען שבשל היותי אמא אני לא אסתדר עם העבודה כמו בעבר, לאחר שהתנגדתי לשינוי הוא אמר שהוא לא מתכוון לפטר אותי,ואם אני רוצה אני מוזמנת לעזוב. לאחר מספר שיחות עימו חזרתי לתפקיד לאחר שבוצע בו מספר שינויים, וכעבור 60 יום החליט לפטר אותי להשאיר את המחליפה שלי. לכאורה כבר במהלך חופשת הלידה היו סימנים המעידים על העתיד שלי בחברה.
האם הפיטורין נעשו כדין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים 60 ימים מסיום חופשת לידה
עו``ד ליאת שטיין05/08/2009קרן שלום,
מאחר ובפועל פוטרת רק בתום 60 ימים מיום חזרתך מחופשת הלידה, הרי שהמעסיק נהג כדין. רק אם יעלה בידך כי כוונתו היתה מראש לא לאפשר לך לחזור באמת בגלל הורותך, הרי שיש לך עילת תביעה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)