הריון חדש ועבודה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון חדש ועבודה חדשה
    אופק
    16/08/2009

שלום רב,

השנה אהיה סטאז'רית (אני גננת) לפני כחודשיים התקבלתי לעבודה בגן פרטי בתור סטאז'רית. בראיון המנהלת אמרה שלא כדאי שאכנס כעת להריון כדי שלא אעזוב באמצע השנה, אני מצידי עניתי שכרגע איני בהריון (ואכן לא הייתי עדיין בהריון ולא רציתי גם) וכרגע איני מתכננת אבל אני לא יודעת מה יהיה הלאה. חתמנו על חוזה היו כבר פה ושם ישיבות וימים שהגעתי לגנן בגן ללא תשלום אלא כהסתגלות וכד'. בספטמבר התחלת העבודה הרישמית כפי שנחתם.
    החודש גיליתי שאני בהריון על אף שלא רציתי בכך ואני מרגישה כ"כ לא נעים בגלל זה וכ"כ מפוחדת בגלל מקום העבודה החדש.
    לא יודעת מה כדאי לעשות, לספר עכשיו? לנסות להסתיר עד חודש 5?
    מפחדת שיראו זאת לפני חודש 5 או לפני 6 חוד' עבודה ויפטרו אותי או יתנקמו בי ע"י יחס נוראי בעבודה, מה שגם זוהי שנת הסטאז' וחוות דעת הגן חשובה לי כולי מבולבלת וחרדה לעתידי.
    אני מוצאת עצמי עצובה כ"כ בגלל ההריון שאמור לשמח אותי.
    מה את מציעה לעשות?
    מודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון חדש ועבודה חדשה

הוספת תגובה

• הריון לפני 6 חודשים

עו``ד ליאת שטיין
    16/08/2009

אופק שלום,
    שאלתך, ברבדים רבים, כלל אינה משפטית, אולם אנסה להשיב היכן שאוכל-
    על ההריון אין חובה לספר עד חודש חמישי להריון (זה מבחינת החוק - השיקולים האישיים שלך זה משהו אחר), ומכל מקום, ככל שניתן להגיע ל6 חודשים ותק על מנת להינות מהגנת החוק - כדאי.
    למעסיק אסור להתנכל לך עקב הריונך, ואם יעשה כן, ישנן מספיק דרכים משפטיות להתמודד עימו בעניין זה, אל חשש.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו