קצת מורכב ובכל זאת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מורכב ובכל זאת...
    יפעת
    16/08/2009

אני מתנצלת מראש על האורך ומודה על הסבלנות.
    טרם לידתי עבדתי כשנה ו 3 חודשים בחברה.
    עבדתי המון שעות כל יום ושישי אחת ל 3. אפילו הגעתי לחדר לידה מהעבודה.
    ילדתי וטרם חזרתי ביררתי מה השעות שאצטרך לעבוד ןהבנתי שאותו הדבר פחות שעה . אמרתי שזה קצת קשה בתור אמא צעירה וביקשתי ממשאבי אנוש שיגידו לי מה האופציות . מנהלת משאבי אנוש של כל החברה (חברת תקשורת גדולה) אמרה לי כי היא מבינה את הבעיה ושכאמא צעירה זה אכן מאוד קשה שאצא לחל"ט עד מתי שמאושר לי (4 חודש ,קרי חוזרת באוגוסט) ועד אז יעזרו לי אם צריך ושאדבר עם המנהל הישיר שלי מה ברצוני לשנות ואם לא יאשר , היא תעזור לי. המנהל שלי לא אישר והועברתי למחלקת משאבי אנוש לשם יציאה לתפקיד אחר.
    מלבד מכרז אחד לפני מספר ימים - לא הוצע לי שום תפקיד.
    ההרגשה היא שרימו אותי.
    המנהל שלי אישר כיום למנהלת אחרת את השעות שאני רציתי (כשילדתי הייתי איתו רק חודשיים -הוא היה חדש).
    השבטע אמרתי למשאבי אנוש שזה ביזיון איך שחברה כזו מתנהלת ושאני ממש מצטערת שהייתי אצלם בהריון , כמו כן למה הטעו אותי שעד אוגוסט יהיה לי תפקיד אחר ? הייתי חוזרת לתפקיד הקודם ובמהלך הזמן מתאימה עצמי / עוזבת וכו' אבל הטעו אותי ועכשיו אוגוסט ואני בלי תפקיד או משכורת 4 חודש.
    האם הם מחוייבים לי ? מה אני יכולה לעשות ?
    סליחה על האורך ותודה על העזרה,
    יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מורכב ובכל זאת...

הוספת תגובה

• אכן מורכב

עו``ד ליאת שטיין
    16/08/2009

יפעת שלום,
    שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב עליהן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
    נראה כי את זקוקה לפגישת ייעוץ פרטנית בעניין זה.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו