מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מורכב ובכל זאת...יפעת16/08/2009
אני מתנצלת מראש על האורך ומודה על הסבלנות.
טרם לידתי עבדתי כשנה ו 3 חודשים בחברה.
עבדתי המון שעות כל יום ושישי אחת ל 3. אפילו הגעתי לחדר לידה מהעבודה.
ילדתי וטרם חזרתי ביררתי מה השעות שאצטרך לעבוד ןהבנתי שאותו הדבר פחות שעה . אמרתי שזה קצת קשה בתור אמא צעירה וביקשתי ממשאבי אנוש שיגידו לי מה האופציות . מנהלת משאבי אנוש של כל החברה (חברת תקשורת גדולה) אמרה לי כי היא מבינה את הבעיה ושכאמא צעירה זה אכן מאוד קשה שאצא לחל"ט עד מתי שמאושר לי (4 חודש ,קרי חוזרת באוגוסט) ועד אז יעזרו לי אם צריך ושאדבר עם המנהל הישיר שלי מה ברצוני לשנות ואם לא יאשר , היא תעזור לי. המנהל שלי לא אישר והועברתי למחלקת משאבי אנוש לשם יציאה לתפקיד אחר.
מלבד מכרז אחד לפני מספר ימים - לא הוצע לי שום תפקיד.
ההרגשה היא שרימו אותי.
המנהל שלי אישר כיום למנהלת אחרת את השעות שאני רציתי (כשילדתי הייתי איתו רק חודשיים -הוא היה חדש).
השבטע אמרתי למשאבי אנוש שזה ביזיון איך שחברה כזו מתנהלת ושאני ממש מצטערת שהייתי אצלם בהריון , כמו כן למה הטעו אותי שעד אוגוסט יהיה לי תפקיד אחר ? הייתי חוזרת לתפקיד הקודם ובמהלך הזמן מתאימה עצמי / עוזבת וכו' אבל הטעו אותי ועכשיו אוגוסט ואני בלי תפקיד או משכורת 4 חודש.
האם הם מחוייבים לי ? מה אני יכולה לעשות ?
סליחה על האורך ותודה על העזרה,
יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן מורכב
עו``ד ליאת שטיין16/08/2009יפעת שלום,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב עליהן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
נראה כי את זקוקה לפגישת ייעוץ פרטנית בעניין זה.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)