מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מורכבתדיקלה18/08/2009
שלום,
שאלתי קצת מורכבת ואני מקווה למענה..
אני בהריון בשבוע 9, כמעט שנתיים עובדת כמזכירה והמעסיקים שלי יודעים על ההריון.
שעות העבודה שלי הם 9:00-18:00 א'-ה'.
כשאצא לחופשת לידה אני ארצה לעבוד חצי משרה על מנת לטפל בילד שלי.
אני לא יודעת אם המעסיקים שלי יאשרו לי, אבל במידה ולא יאשרו לי - מה קורה?
אני יודעת שלא יפטרו אותי כי אני מוגנת 60 יום לאחר חופשת הלידה..
אם אני אחליט להתפטר מהם הזכויות שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי משרה לאחר לידה - התפטרות
עו``ד ליאת שטיין19/08/2009דיקלה שלום,
על פי חוק עלייך לשוב למשרתך הקודמת, באותם התנאים ואותן השעות.
ככל שלא תחפצי לעשות כן, ותבקשי לשנות את השעות, המעסיק רשאי להסכים או לסרב.
באם יסרב, ולא תשובי למשרתך בתנאי הקודמים, הרי שמדובר יהיה בהתפטרות לכל דבר ועניין.
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך..
דיקלה19/08/2009תודה על התשובה המהירה,
שאלתי היא כמה זמן אני יכולה לחתום בלישכה במידה וכן אתפטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה
עו``ד ליאת שטיין19/08/2009דיקלה שלום,
התשובה לשאלתך נשענת רובה ככולה על נתונייך האישיים, לפיהם נגזרת זכאותך לקצבאות המוסד לביטוח לאומי.
משכך, עלייך לפנות אליהם ולברר שאלות אלה על פי נתונייך הספציפיים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)