שינוי מבנה ארגוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מבנה ארגוני
    נילי
    20/08/2009

שלום רב,
    אני עובדת במקום עבודתי כשנתיים. כרגע אני נמצאת בחל"ת לאחר שהארכתי את 14 השבועות של חופשת הלידה. במהלך חופשת הלידה שלי (וגם טרם היציאה) נערכו שינויים מבנים בארגון. אחד השינוים המרכזים היה החלפת מנהל המחלקה לו היתי כפופה ומנוי מנהל חדש. הציעו לי לחזור לתפקיד אחר באותן מסגרת שעות היות והתפקיד אותו ביצעתי טרם היציאה לחופשת הלידה. כבר אוייש. עלי לציין שכאשר עוד הייתי בהריון המנהל החדש, חיפש לי מחליפה ואני יכולה להעיד על עצמי שממש אין לו קייס על כך "שלא ביצעתי את תפקידי כמצופה" זה נבע מחיכוכים פנימיים ואני גם שילמתי את המחיר בלידה מוקדמת כנראה בגלל הלחץ העצום שהיתי נתונה.
    האם בשל שינוי ארגוני יכולים לפטר אותי? נרמז לי שאכן רצו אך "חטפו" אותי למחלקה אחרת
    האם לפי החוק אני צריכה לחזור לתפקיד הקודם?
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי מבנה ארגוני

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים לאחר לידה - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    24/08/2009

נילי שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עשוי להיות הפלייה אסורה.
    במידה ויתברר כי מדובר בשינוי מהותי, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה, על מנת למנוע הרעה זו.
    לעיתים, די במכתב התראה על מנת להשיב את המעסיק לעשתונותיו.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו