מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה מוקדמתתמר03/09/2007
יצאתי לחופשת לידה ב14/05-ביום בו ילדתי. לפני כן סיכמתי עם מעבידי שאאריך את חופשת הלידה שלי לחצי שנה (חופשת הלידה + 3 חודשים נוספים), הכל סוכם בע"פ.
את ההודעה בע"פ נתתי למעביד בתאריך 16/08/07- למעשה 3 חודשים לפני מועד חזרתי לעבודה(עפ"י הסיכום שבע"פ). המעביד שלי נתן לי עכשיו תשובה שלא מגיע לי הודעה מוקדמת כי בגלל שאני מתפטרת הרי ש(ציטוט):
מאחר והחלטת להתפטר, הרי שאין מקום ולהאריך את חופשת הלידה שלך בתקופת "חופשה ללא תשלום" ורק אז להפסיק את יחסי העבודה.
לפיכך, לאור החלטתך להתפטר ומאחר והחלטת שלא לשוב לעבודה, הרי שיחסי העבודה הסתיימו במועד מתן הודעת ההתפטרות שלך ואינך זכאית לדמי הודעה מוקדמת.
האם הוא צודק? הרי הודעתי לו 3 חודשים מראש? הוא טוען שהיה עלי לחזור לעבודה ולעבוד 30 יום - שרק אז זה נחשב להודעה מוקדמת. ושוב, האם זה נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה מוקדמת
עו"ד אילן קמינצקי03/09/2007תמר שלום,
אם הבנתי נכון משאלתך ישנם חילוקי דעות בינך לבין המעביד אם החלטת להתפטר מהעבודה או רק להאריך את חופשת הלידה.
בנסיבות אלו רצוי להוציא מכתב תשובה למעביד (רצוי מאוד בהקדם) כי בתאריך 16.8.07 הודעת לו על הארכת חופשת הלידה ועל כוונתך לחזור לעבודה בתום חופשת הלידה. עלייך להדגיש כי מעולם לא היה בכוונתך להתפטר או לעזוב את מקום העבודה ולפיכך ובהתאם לסיכום עם המעביד, בתום חופשת הלידה בכוונתך לחזור לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברתי את עצמי נכון
תמר04/09/2007אני אכן החלטתי להתפטר מהעבודה. מראש סיכמנו שאחזור כעבור חצי שנה - למעשה הארכה של 3 חודשים חל"ת, אך החלטתי במהלך החופשה להתפטר לצורך גידול ילדתי והודעתי לו 3 חודשים לפני מועד החזרה שעליו סיכמנו בתחילה.
כאמור חופשת הלידה בתשלום הסתיימה ב14/08 ואני הודעתי למעביד ב16/08. אני החשבתי זאת כהודעה מוקדמת משום שהוא6 ידע שאני חוזרת לעבודה ב14/11.
אין הוא רוצה לשלם לי דמי הודעה מוקדמת כאמור לפי ההודעה הראשונה שכתבתי בפורום,
ושוב האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר שלום,
עו"ד אילן קמינצקי04/09/2007במידה והתפטרת מעבודתך הרי שהמעביד צודק ואינך זכאית להודעה מוקדמת, רק עובד שמפוטר מעבודתו זכאי להודעה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)