פיטורין לאחר התמחות וחופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין לאחר התמחות וחופשת לידה
    שרית זמיר
    20/08/2009

עבדתי במשרד עו"ד כ5 שנים כפקידה ועוד שנה נוספת כמתמחה שבמהלכה יצאתי לחופשת לידה,הובטח לי שאחזור למשרד כעו"ד לאחר שעברתי את בחינות הלשכה,בינתיים עבר זמן והודיעו לי שאין צורך בעו"ד נוסף,ביקשתי מכתב פיטורין/פיצויים אך נתקלתי בסירוב בנימוק שאין יחסי עובד מעביד לאחר ההתמחות,הדבר לא נראה לי הגיוני שכן מה עם כל השנים הקודמות ובנוסף יצאתי לחופשת לידה,האם מותר לפטר אותי?אודה לתשובה בהקדם.(אציין כי לאורך כל התקופה ביקשתי לחזור לעבודה הגם שלא עורכת דין ונידחתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר התמחות - הריון

עו``ד חן שטיין
    24/08/2009

שרית שלום,
    שאלתך מורכבת, ויש לבחון את העניין לעומק, שכן מחד קיימת הלכה כי סיום ההתמחות אין דינה כפיטורים. מנגד, מדובר במקרה שלך בנסיבות שונות וספציפיות, שכן עבדת במקום זמן רב קודם לכן, והבעת נכונותך לשוב גם לא בתפקיד עו"ד אלא לתפקידך הקודם, ולדברים אלה משמעות רבה, אשר ייתכן ותביא לזכאותך למלוא הזכויות על פי חוקץ

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו