מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים בזמן היריוןסנא23/08/2009
שלום לך
לימדתי השנה בהיקף של 10 שעות בביה"ס וזוהי השנה הראשונה שלי, לקראת סוף השנה קיבלתי ממשרד החינוך את מכתב הפיטורים, אבל בשיחות שלי עם המנהלת סוכם שאני ממשיכה ללמד בשנה הבאה כלומר השנה שתיפתח בעוד שבועיים בערך!! באמצע יולי גיליתי שאני בהיריון ורק לפני יומיים הודיעה לי המנהלת בחוסר וודאות שאינה יכולה לקבל אותי לשנה הבאה? המנהלת לא יודעת שאני בהיריון כי לא רציתי להודיע לה כרגע על מנת לא לפגוע בהיקף משרה שהייתי אמורה לקבל בשנת הלימודים החדשהץ ביום שני יש לנו שיחה והייתי רוצה לדעת מה זכויותיי והאם אני חייבת לספר לה שאני בהיריון, אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי איך לפעול??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ פרטני
עו``ד חן שטיין24/08/2009סנא שלום,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב עליהן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
עלייך לפנות לשיחת ייעוץ פרטנית על מנת להבין את ההשלכות של ההחלטות העומדות בפנייך, ורק לאחר מכן לקבל החלטה מתאימה.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)