דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    הדס
    24/08/2009

אני אמורה לחזור לעבודה אך אני רוצה להמשיך ולטפל בבתי בבית ,אני עובדת שנה במקום עבודתי והשאלה שלי מה יגיע לי אם התפטר מרצוני , ואם זה כולל את ה-30 יום של ההודעה מוקדמת וה-60 יום אחרי חופשת לידה ,הבראה ,וכו' .בבקשה זה דחוף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד- סוציאליות

עו``ד חן שטיין
    24/08/2009

הדס שלום,

ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים (כל יתר הזכויות שציינת רלוונטיות למפוטרת ולא למתפטרת, למעט פדיון ימי החופשה והיתרה היחסית של דמי ההבראה). דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות. (אינך זקוקה למכתב מהמעסיק, יספיק לך מכתב הפיטורים שלו).

לעניין הודעה המוקדמת - על פי חוק תהיי מחוייבת בהודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם המאריך את התקופה).

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו