טיפולי הפריה ועבודה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי הפריה ועבודה חדשה
    ליאת
    26/08/2009

שלום, בעוד כחודש וחצי אני עומדת להתחיל טיפולי הפריה. התחלתי לפני כחודש וחצי עבודה חדשה והודעתי למעסיק שאני עומדת לעבור טיפולי הפריה בקורב )(השיחה מוקלטת) האם הוא רשאי לפטר אותי לפני שאני מתחילה בטיפולים - מדובר בטיפול לילד ראשון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי הפריה ועבודה חדשה

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות והעדרות

עו``ד חן שטיין
    30/08/2009

דנית שלום,
    על המעסיק חל איסור לפטר אותך עקב הטיפולים, אולם תנאי ראשון לתחולת ההגנה הינו העדרות לצורך הטיפולים. כך, תחול עליך הגנה החל מיום ההעדות לצורך הטיפולים משך 150 ימים לאחר מכן (מובן שאם תיכנסי להריון מהלך תקופה זו, תורחב ההגנה בהתאם לכך).
    כל פגיעה בתנאי העסקתך ו/או פיטוריך - טעונים היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
    תוכלי לקרוא פרטים נוספים על נושא זה במאמר בעניין זה באתרי.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת שקשורה לעניין

ליאת
    31/08/2009

כיום יש לי מחלה קיימת שאני מקבלת בגינה טיפול תרופתי. כדי להתחיל את טיפול ההפריה עלי להחליף את הטיפול התרופתי בטיפול אחר הדורש עירוי, מדובר בעירוי במשך 5 ימים ברציפות, בבית חולים, כל עירוי כחמש שעות. האם לקיחת חופשת מחלה לצורך טיפול זה נחשבת כבר כהעדרות לטיפולי הפרייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהות והגדרת הטיפול

עו``ד חן שטיין
    01/09/2009

דנית שלום,
    הגדרת הטיפול אינו עניין משפטי, אלא רפואי. אם הרופא המטפל יראה בו כחלק מטיפולי הפוריות, הרי שהאישור שלו מספק.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו