שמירת הריון וביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון וביטוח לאומי
    ל.מ
    27/08/2009

שלום,
    אני בשמירת הריון... לא בטוח שביטוח לאומי ישלם לי אם הלידה תהיה יותר משבוע לפני התל"מ כי אני לא אצבור 30 יום שמירה (אני בשבוע 36)
    במקרה הזה אני גם לא אקבל משכורת בכלל... כי אני לא לוקחת ימי מחלה (אם לוקחים ימי מחלה אז זה מבטל את ההשתתפות של ביטוח לאומי על אותם ימים)

אם אני בסוף לא אקבל את הכסף מביטוח לאומי על השמירה כי לא אצבור 30 יום ולא אקבל משכורת (כי לא עבדתי) האם החודש הזה ייחשב במניין הממוצע של שלושת החודשים שמחושבים לצורך קבלת המענק לידה?
    או שביטוח לאומי לא יחשיב אותו כי הייתי בשמירה אבל לא קיבלתי כסף עבורה אלה יקח חודש קודם?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון וביטוח לאומי

הוספת תגובה

• הבהרה

ל.מ
    27/08/2009

אם לא אקבל כלל כסף עבור החודש הזה, האם ביטוח לאומי יחשב "0" בממוצע של דמי הלידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב דמי לידה

עו``ד ליאת שטיין
    31/08/2009

שלום לך,
    הסירי דאגה מליבך - החישוב נעשה על בסיס חודשי עבודה (ולא על תקופה בה לא עבדת), בכפוף למילוי תנאי הזכאות, כמובן.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו