מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין במהלך ההריוןשירה05/09/2009
לפני כשבוע שמעתי שמועה לא רישמית שמחפשים מחליפה עבורי. מאחר ואני בחודש שלישי להריון רציתי להקדים תרופה למכה והודעתי למעביד שלי שאני בהריון. והוא הודיע לי שהם תכננו מזה זמן מה לסיים את עבודתי: שהעורכי דין ששוכרים את החדרים אינם מרוצים מעבודתי ואין להם צורך במזכירת אנגלית יותר והם תכננו להודיע לי על סיום עבודתי אחרי החגים בכל מקרה.
המנהל הציע לי לקחת כמה ימים ולחשוב על הנושא ומה אני רוצה לעשות ופרש לפני שתי אופציות: להאבק נגדו כשיבקש אישור מהתמ"ת או שאולי אני רוצה להגיע איתו לאיזו שהיא פשרה.
רציתי לדעת האם יש לי קייס נגדו במשרד העבודה? או שעדיף לי להגיע איתו לפשרה? ואם כן איזה פשרה תהיה ריאלית בהתחשב בעובדה שלאחר פיטוריי לא אוכל למצא שוב עבודה עד לאחר ההריון.
מהו ההליך של השימוע?
האם כדאי לי לשכור את שירותיו של עו"ד
מה ההשלכות של ההליך: האם אמשיך להיות מועסקת בחברה? האם הם יכולים לפטר אותי בזמן הזה?
חשוב לי לציין שעיקר הדאגה שלי היא שלא אוכל למצא משרה עם שעות כה נוחות כשאני כבר בהריון ולכן אני עשויה להשאר מובטלת עד אחרי הלידה ללא דמי אבטלה כיוון שעבדתי שם רק 9 חודשים
אודה לכם על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון
עו``ד חן שטיין07/09/2009שירה שלום,
אין ספק כי מומלץ בחום להיעזר בשירותיו של עו"ד בהליך זה, על מנת להוציא ולהפיק את המיטב ממצבך.
עקרונית, אין מקום לוותר מראש על ההליך בפני הממונה, אולם הכל תלוי בפשרה שתוצע.
לא הייתי ממליץ לנהל הליך זה ללא ליווי עו"ד.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)