זכאות לדמי אבטלה בעקבות פיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לדמי אבטלה בעקבות פיטורין
    יעל
    08/09/2009

שלום רב,
    פוטרתי מעבודתי לאחר חופשת לידה שתסתיים בסוף ספטמבר 2009.
    המעסיק שלי ואני הגענו להסכמה שהוא ישלם לי 30 יום התראה מראש וכמובן פיצויי פיטורין לאחר 6 שנות עבודתי בחברה. כלומר, יחסי העבוד-מעביד שלנו יסתיימו בסוף אוקטובר 2009.
    ויתרתי בהסכמה על הזכות לחזור ל-60 ימי עבודה וזאת מכיוון שאין לי כוונה למצוא מטפלת לתינוק לתקופה קצרה של חודשיים.
    שאלתי היא: מאיזה תאריך אני זכאית לחתום דמי אבטלה? האם נגזר עלי לחכות 90 יום או שאני יכולה להתחיל לקבל דמי אבטלה מייד בתום "30 ימי ההתראה מראש".
    תודה רבה על תשובתכם.
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמי אבטלה

עו``ד חן שטיין
    09/09/2009

יעל שלום,
    זכאותך לחתום דמי אבטלה הינה מיידית לאחר שנכנסו הפיטורים לתוקף (קרי - יום סיום יחסי עובד-מעביד).

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה הזריזה

יעל
    09/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    13/09/2009

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו