פיטורין אישה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין אישה בהריון
    אסנת כהן
    09/09/2009

פיטרו אותי לאחר 3 שנים. הבנתי שמקום העבודה צריך היתר לגבי אישה בהריון. האם אני צריכה לעשות משהו? מה קורה איתי עד התשובה של השר? אם מחזירים אותי לעבודה כל הימים שחיכיתי על חשבוני? פיטרו 7 נשים מתוך 10 האם אני יכולה לטעון שיכלו להשאיר אותי, למרות ששהמעביד ידע ההריון רק באותו זמן של הפיטורין? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין אישה בהריון

הוספת תגובה

• דחוף. אני בבית ומחכה לתשובה!

אסנת
    10/09/2009

המעסיקים כנראה לא יודעים שהם חייבים להעסיק אותי עד תשובת התמ"ת. אם אני בבית הם יהיו חייבים לשלם לי על הימים האלה? במכתב הפיטורין כתוב עקב צמצום בהקיפי הפעילות בעבודה אנו נאלצים לצמצם כוח אדם בהתאם. העובדה שהשאירו 3 אנשים ולא סגרו את המחלקה עוזרת לי שלא יביאו את האישור לפיטורי? תענו לי בבקשה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורי אישה בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    13/09/2009

אסנת שלום,
    לאור תקופת העסקתך, הרי שחל איסור חד משמעי לפטר אותך בהיותך בהריון.
    חובה על המעסיק לפנות למשרד התמ"ת אם הוא מעוניין בהיתר לפיטורים אלה, אחרת הוא חשוף לתביעה גדולה ממך בגין מלוא תקופת הריונך ולאחר מכן.
    מומלץ מאוד לפנות לייעוץ אישי בעניין זה, על מנת לא לאבד מהזכויות הרבות המוקנות לך, ולצורך נקיטת הפעולה המתאימה ביותר נגד המעסיק.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו