חלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלת
    רינה
    07/09/2007

אני נמצאת בחלת כ 8 חודשים מקום עבודתי עומד להיסגר
    ומעבירים את כולם למחלקה שונה שם השעות אינן מתאימות לי יש עוד חודש עד הסגירה אבל אז הילד שלי יעבור את ה9 חודשים מנהל העבודה שלי לא יכול להבטיח לי כי אפוטר בתום החודש אני לא יודעת אם עדיף לי להתפטר עכשיו ולקבל פיצויים או לחזור לעבוד חודש ואז לא יגיע לי כלום אים אתפטר תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלת

הוספת תגובה

• חלת

עו"ד אילן קמינצקי
    07/09/2007

מהאמור בשאלתך נראה כי עדיף לך להתפטר עכשיו לצורך טיפול בילד, כך שתהיי זכאית לפיצויי פיטורין. חשוב לציין כי על מנת שתהיי זכאית לפיצויים עלייך לא לצאת לעבודה אלא להשאר בבית לצורך הטיפול בילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רינה
    09/09/2007

מה קורה אים אני מגלה עכשיו שאני שוב בהריון
    הוא לא יכול בכלל לפתר אותי
    רציתי לחזור לעבודה לכן רשמתי את הילד למעון והוא שם כבר שבוע
    האים זה פוגע בזכויות שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

עו"ד אילן קמינצקי
    09/09/2007

את את שוב בהריון המעביד לא יוכל לפטר אותך אלא אם יתקבל אישור לפיטורין (היות ואת עובדת למעלה מ 6 חודשים במקום העבודה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו