מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה בזמן חופשת לידהמסאלחה17/09/2009
אני עובדת שכריה בהיקף 3/4 משרה , בחוד אוקטובר אתחיל לעבוד במקום עבודה נוסף 3 שעות בכל שבוע , ( בנוסף לעבודתי במקום העבודה הראשון ) , בחודש פברואר אני עתידה ללדת , ממקום העבודה הראשון אני אעדר אך ממקום העבודה השני ( בן 3 שעות בשבוע ) אני רוצה לעבוד , האם אני יכולה לדרוש דמי לידה בגין מקום העבודה הראשון בלבד ולהמשיך לעבוד במקום העבודה השני ( 3 שעות בשבוע ) ? את התביעה לדמי לידה אני אגיש רק לגבי מקום העבודה הראשון בלבד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת דמי לידה
עו``ד ליאת שטיין21/09/2009מסאלחה שלום,
התנאי לקבל את דמי הלידה הינו שאין לך הכנסות.
ככל שתעבדי, יקוזזו הסכומים שישולמו לך מדמי הלידה להם תהיי זכאית - עלייך לקחת זאת בחשבון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנוגע לעבודה ודמי לידה
מיכל11/11/2009אני עצמאית ואני מצויה בעיצומה של חופשת הלידה. כבר קיבלתי את דמי הלידה ולא חזרתי לעבודה. אני שוקלת לחזור כשבועיים לפני תום חופשת הלידה.
האם יש אפשרות שאני אדווח לרשויות הביטוח הלאומי בדבר כוונתי לחזור לעבודה לפני המועד?
האם אני איאלץ להשיב לביטוח הלאומי כספים בסך של החישוב היומי X מספר הימים שעד לסוף חופשת הלידה או שאני איאלץ להשיב לביטוח הלאומי את הכספים שאני ארוויח (אם ארוויח) בתקופה שבה אני אחזור לעבודה קודם לכן.
האם ידרשו ממני את כל הכספים חזרה?
אודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין15/11/2009מיכל שלום,
עלייך לבחון זאת במדוייק על פי נתונייך האישיים אל מול המוסד לביטוח לאומי. עקרונית, רשאי המוסד לביטוח לאומי לשלול ממך את הקצבה כולה או מקצתה בגין אותה תקופה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)