קבלת דמי אבטלה בשמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת דמי אבטלה בשמירת הריון
    עליזה נחמיאס
    19/09/2009

פוטרתי מהעבודה וזכאית לקבל אבטלה חתמתי בלשכה חודש וקיבלתי אבטלה עתה אני בשמירת הריון ואין באפשרותי לחתום בלשכה לכן לא הפסיקו לשלם לי דמי אבטלה שאלתי היא מה עלי לעשות על מנת לקבל כסף עד לידתי והאם אהיה זכאית לקבל דמי לידה למרות שאיני עובדת אני החודש השישי ובשמירת הריון מהלשכה אמרו לי כי עד שלא אחתום לא אוכל לקבל שכר נשמע לי לא הגיוני מאחר וגם כשפניתי לביטוח לאומי אמרו לי שלא מגיעה לי גמלה לשמירת הריון מאחר וזה מדובר רק על אשה עובדת ואני מובטלת טריה מה עלי לעשות ולמי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמירת הריון באבטלה

עליזה נחמיאס
    21/09/2009

טעיתי בהודעה ביטוח לאומי הפסיק לשלם לי אבטלה כי איני מחתימ ה עקב שמירת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעליזה

עו``ד חן שטיין
    22/09/2009

אם כך, אני מניח כי הבעיה נפתרה...

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משלמים לי ביטוח לאומי מאחר ואני

עליזה נחמיאס
    23/09/2009

טעיתי בגוף ההודעה וכתבתי שמשלמים לי תיקנתי את עצמי ביטוח לאומי אינו משלם לי מאחר ואין באפשרותי לחתום לכן מצפה לתשובתך בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי תשלום גימלת שמירת הריון

עו``ד ליאת שטיין
    29/09/2009

עליזה שלום,
    ככל ששמירת ההריון לא החלה עת היית עובדת, הרי שאינך זכאית לגימלה מהמוסד לביטוח לאומי. יחד עם זאת, יש לבחון האם פיטורייך היו חוקיים או לא, שכן אם לא היו חוקיים, ייתכן והמעסיק יהיה חייב בתשלום בגין תקופה זו - יש לבחון זאת לעומק.

אשמח לסייע בפרטים נוספים,

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו