התפטרות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות בהריון
    May
    20/09/2009

שלום,
    התפטרתי מעבודתי לפני כשבועיים אך ללא הודעה בכתב וללא תאריך סיום עבודה רשמי עדיין. הסיכום בעל פה הנו שאני אקבל מכתב פיטורין ולא התפטרתי.
    לאחר שבוע גיליתי כי אני בהריון. האם שמורה לי הזכות לחזור בי ומה יהיו זכויות המעסיק במצב כזה? סיום ההעסקה היה סוג של הסכם פשרה ביני לבין המנהל שלי עקב חילוקי דעות. כמובן שלא הייתי משתפת פעולה איתו לו ידעתי על ההריון...

אשמח לעיצה, בשיחה עם משאבי אנוש נאמר לי כי הודעה על הריון עכשיו כבר מאוחרת מדי אבל הבנתי את החוק שונה ואשמח לחוות דעת נוספת...

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות בהריון

הוספת תגובה

• למאי

עו``ד ליאת שטיין
    21/09/2009

שלום לך,
    לאור נסיבות המקרה הספציפיות, נראה כי עלייך לפנות לייעוץ פרטני, ויפה שעה אחת קודם...

אשמח לסייע בפרטים נוספים,

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן להגיע אליכם לייעוץ?

May
    04/10/2009

מבקשים ממני כבר לחתום ולמרות שאני שלמה אם העזיבה בסך הכל, רוצה לוודא שלא מפספסת משהו גדול בזכויותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט

עו``ד חן שטיין
    08/10/2009

דרכי ההתקשרות מופיעים בחתימה.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו