מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות בהריוןMay20/09/2009
שלום,
התפטרתי מעבודתי לפני כשבועיים אך ללא הודעה בכתב וללא תאריך סיום עבודה רשמי עדיין. הסיכום בעל פה הנו שאני אקבל מכתב פיטורין ולא התפטרתי.
לאחר שבוע גיליתי כי אני בהריון. האם שמורה לי הזכות לחזור בי ומה יהיו זכויות המעסיק במצב כזה? סיום ההעסקה היה סוג של הסכם פשרה ביני לבין המנהל שלי עקב חילוקי דעות. כמובן שלא הייתי משתפת פעולה איתו לו ידעתי על ההריון...
אשמח לעיצה, בשיחה עם משאבי אנוש נאמר לי כי הודעה על הריון עכשיו כבר מאוחרת מדי אבל הבנתי את החוק שונה ואשמח לחוות דעת נוספת...
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי
עו``ד ליאת שטיין21/09/2009שלום לך,
לאור נסיבות המקרה הספציפיות, נראה כי עלייך לפנות לייעוץ פרטני, ויפה שעה אחת קודם...
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להגיע אליכם לייעוץ?
May04/10/2009מבקשים ממני כבר לחתום ולמרות שאני שלמה אם העזיבה בסך הכל, רוצה לוודא שלא מפספסת משהו גדול בזכויותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט
עו``ד חן שטיין08/10/2009דרכי ההתקשרות מופיעים בחתימה.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)