הבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבטלה
    בלה
    29/09/2009

שלום. עבדתי 4 שנים במקום עבודתי .אני היום נמצאת כבר 7 חוד' בבית עם ילדים. הודעתי למנהלת שלי שרוצה להתפטר והיא אמרה לי לרשות מכתב. רציתי לברר אם זה בסדר לרשום מכתב שאני רוצה להתפטר. עם מה אני צריכה לגשת לקבל דמי הבטלה? כמה זמן מגיע לי דמי הבטלה?אם בכלל

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבטלה

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד, דמי אבטלה

עו``ד ליאת שטיין
    29/09/2009

בלה שלום,
    ביכולתך להתפטר לצורך טיפול בליד ולהיות זכאית לפיצויי פיטורים עקב כך (עד 9 חודשים מיום הלידה). לעניין ההודעה המוקדמת - על פי חוק תהיי מחוייבת בהודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם המאריך את התקופה), ואין בעיה שהדבר יחפוף את החל"ת.
    נוסח המכתב - צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.

לתשומת ליבך - דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו