מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמצום במשרהעואד29/09/2009
שלום רב
אני נמצאת בהריון כבר בחודש ה 22
אני עובדת כמורה בבית ספר ששיך לעיריה
בתחילת שנת הלימודים צמצמו במשרתי אז אני תבעתי אותם
היום קבלתי מכתב ממשרד התמ"ת שהמעסיק הגיש בקשה לצמצם את משרתי למרות שעדיין יש עוד
דיונים בבית המשפט
במכתב מבקשים שאני אטעון את טיעוני למכתב שהגיש המעסיק לצמצם את משרתי
השאלה שלי:
האם זה חוקי שאחרי שהודעתי למעסיק שאני בהריון לצמצם את משרתי?
מה עלי לעשות עכשיו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמצום במשרה - הליך מול הממונה
עו``ד חן שטיין01/10/2009עואד שלום,
מאחר והמעסיק הגיש בקשה להיתר, מומלץ ביותר לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת להגיש תגובה משפטית ראויה לבקשה, אשר בכוחה לשפר את הסיכויים לאי מתן היתר לפגיעה ולצמצום.
לאחר מכן, תזומני באמצעות הדואר לשיחת שימוע אצל הממונה (לאחר שהמעסיק יהיה גם הוא בשיחה כזו), ועל סמך הבקשה, התגובה והעדויות תקבל הממונה החלטה האם להתיר או לא להתיר את הצמצום המבוקש.
מכאן, שהליך מקדמי זה הינו חשוב ביותר לצורך הקמת הזכאות הביסית לזכויות ולהגנה, ואין להקל בו ראש.
הדיונים בבית המשפט לא יושפעו מזה, מאחר ורק לאחר שעברו על החוק, הואילו להגיש בקשה מתאימה.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)