מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריות בעבודה.הילה30/09/2009
בוקר טוב... אבקש לשאול שאלה....
אני עובדת במקום עבודתי שנתיים בדיוק. החודש (לצערי) בעלי ואני מתחילים טיפולי פוריות.
מאחר ואני יודעת כי הדבר כרוך בהעדרות רבות מהעבודה דיברתי אתמול עם המעסיק שלי בצורה פתוחה וגלויה כי אנו בתחילת התהליך פרטתי במה כרוך העיניין אמרתי כמובן שאנסה לצמצם העדרות מהעבודה כמה שאפשר.
ברצוני לדעת מבחינת חוקית הבוס שלי יכול לעשות לי פתאום הפתעות?? כמו למשל לסיים העסקתי.
באופן כללי אני מרגישה בטוחה במקום עבודתי אך הבוס שלי ידוע בהפתעות שלו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - ההגנות
עו``ד חן שטיין01/10/2009הילה שלום,
על המעסיק חל איסור לפטר אותך עקב הטיפולים, אולם תנאי ראשון לתחולת ההגנה הינו העדרות לצורך הטיפולים. כך, תחול עליך הגנה החל מיום ההעדות לצורך הטיפולים משך 150 ימים לאחר מכן (מובן שאם תיכנסי להריון מהלך תקופה זו, תורחב ההגנה בהתאם לכך).
כל פגיעה בתנאי העסקתך ו/או פיטוריך - טעונים היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
תוכלי לקרוא פרטים נוספים על נושא זה במאמר בעניין זה באתרי.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עו"ד שטיין - ברשותך שאלה נוספת
הילה01/10/2009תודה על התיחסותך.... שאלה נוספת בבקשה..
מבחינה כספית -
מה אומר החוק בנוגע לתשלום- אני אקבל תשלום מלא בשל העדרותי בעקבות טיפולי הפורית? או דין התשלום הוא לפי ימי מחלה (יום ראשון ללא תשלום יום שני 35% יום שלישי 75% וכו')
מהו החישוב כשאני יוצאת מנקודת הנחה כי העדרותי תתבטא בשעות בחודש ולא בימים?
שוב תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדרות לצורך טיפולי פוריות
עו``ד חן שטיין05/10/2009הילה שלום,
עקרונית, ההעדרות בגין טיפולי הפוריות זהה להעדרות עקב מחלה מבחינת התשלום.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)