מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכב צמודחופית03/10/2009
שלום רב
אני נמצאת מזה כ 4 שבועות בחופשת לידה לאחר לידת תאומים.
כחלק מתנאי השכר יש ברשותי רכב צמוד מהמעסיק.
נכון לעכשיו נשאר לי עוד 10 שבועת של חופשת לידה(לידת תאומים) והמעסיק דורש ממני להחזיר את הרכב בזמן החופשה עד שאחזור לעבודה סדירה.
עוד אציין כי אני מתכוונת להמשיך את חופשת הלידה על חשבון חופשה שלה אני זכאית במשך של עוד כחודשיים.
אבקש לדעת האם המעסיק יכול לקחת לי את הרכב בזמן חופשת לידה?(זהו הרכב היחיד במשפחתי מה שמשמש אותי גם נכון להיום)
ואם הוא יכול לקחת לי את הרכב, האם הוא חייב להחזיר לי אותו בזמן שאני עוברת לחופשה על חשבון ימיי חופשה? או רק כאשר אני חוזרת לפעילות רגילה?
בבכה
חופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכב בחופשת לידה
עו``ד חן שטיין05/10/2009שלום לך,
העניין הזה שנוי במחלוקת, ואין הכרעה ברורה בפסיקה בעניין.
יחד עם זאת, לא אחת מתקבלת טענת המעסיק כי הרכב הינו לצרכי עבודה ומשכך בחופשה אינו מועמד לרשות העובד. אין תשובה חד משמעית לעניין זה, ודווקא הסכם העבודה עצמו יכול להעיד רבות על כוונת הצדדים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)