פיטורין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין בהריון
    אסתי
    06/10/2009

שלום,שמי אסתי ואני עובדת בחברה פרטית מזה כשנתיים,בתאריך 10/09 הודיע לי המעביד על הפסקת עבודתי בחברה בטענה שרימיתי את החברה בבונוסים דבר שהוא מופרך ואין לכך כל בסיס,המעביד אמר לי לבוא אחרי כמה ימים לקחת את מכתב הפיטורים.
    הלכתי הביתה לא ידעתי שאני בהריון ולא הרגשתי טוב,עשיתי בדיקה ביתית להריון וגיליתי שאני בהריון,ניגשתי לרופא ומיד הוצאתי אישור רפואי המעיד על היותי בהריון.
    לאחר כמה ימים הלכתי לחברה בא עבדתי על מנת לקבל את מכתב הפיטורים אמרו לי שהוא לא מוכן,הגשתי למנהלת שלי את המכתב שבו אני מודיעה לחברה שאני בהריון וכי עליהם לקבל אישור מהתמ"ת בנוגע לפיטוריי.
    המעביד ניכה לי ממשכורת אחרונה 2,500 ש"ח בטענה שאני לא אמורה לקבל את הבונוסים בשכר הזה ונתן לי על דעת עצמו 1000 ש"ח.
    בדקתי בתמ"ת טרם הוגשה שם בקשה למתן היתר לפיטורים,
    לא קיבלתי את הפיצויים עבור שנתיים שאני עובדת בחברה הכוללים פדיון ימיי חופשה,לא נאמר לי מה יעשה אם ביטוח המנהלים שלי בחברה משכורת אחרונה טרם קיבלתי.
    ונשארתי תלויה באוויר .
    האם לפנות לעורך דין פרטי?
    או להמתין עד שתינתן לי תשובה ברורה מהחברה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין בהריון

הוספת תגובה

• פיטורים בהריון - ייעוץ פרטני

עו``ד ליאת שטיין
    07/10/2009

אסתי שלום,
    להערכתי הנכון ביותר יהיה עבורך לפנות לייעוץ פרטני, שכן עלייך לדעת מראש מהן זכויותייך בעניין זה, והיכן את עומדת, כך תוכלי להתמודד טוב יותר עם התנהלות החברה.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו