חזרה מחופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה מחופשת לידה
    רויטל
    07/10/2009

שלום רב,
    שמי רויטל ולפני כחודש חזרתי מחופשת לידה (ילדתי פג חי בשבוע 23 שנפטר).
    לפני יציאתי לחופשת הלידה, תפקדתי כמנהלת מוקד שירות לקוחות.
    שבועיים לפני חזרתי לעבודה, גיוסו מנהלת מוקד חדשה בטענה שתהיינה 2 מנהלות מוקד.
    אך האמת שבפני השטח שונה...
    אני יותר פקידה או אפילו עוזרת פקידה מאשר מנהלת... (למרות שהמנהל שלי טוען שאני כן מנהלת מוקד).
    התפקיד שלי השתנה לגמרי! עד כדי כך שאיני מודעת למה שקורה במוקד..!!!
    (וכשאני פונה למנהל הישיר שלי, הוא טוען שאני לא אמורה לדעת מה קורה עם העובדים, או מה קורה בכלל במוקד)!!!
    ובכלל, אני מרגישה שהוא מנסה להתנכל אליי (לפי צורת הדיבור הקרה והתוקפנית שלו אליי) ומחכה שיעבור 60 הימים על מנת לפטרי!
    האם מותר לו ככה לשנות את אופי תפקידי בעבודתי? (יש לציין שהמשכורת שלי לא נפגעה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה מחופשת לידה

הוספת תגובה

• הרעת תנאים - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    08/10/2009

רויטל שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עשוי להיות הפלייה אסורה.
    במידה ויתברר כי מדובר בשינוי מהותי, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה, על מנת למנוע הרעה זו.
    לעיתים, די במכתב התראה על מנת להשיב את המעסיק לעשתונותיו.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו