זכויות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות בהריון
    מודאגת
    11/10/2009

שלום,

אתמול כעיקרון סיימתי כל ימי המחלה שהרופא נתן לי עקב סיבוך בהריון, הודעתי שאני חוזרת לעבוד כרגיל ואין שום סכנה. נודע לי ששינו לי את הסידור העבודה שהיה לי פעם שנייה (פעם ראשונה למרות שידעו שאני בהריון עקב תחילת שנה חדשה בגן הילדים) עכשיו אמרו שאין להם סידור בשבילי ועליי להגיע להסדיר סידור חדש עם הבוס במקום.
    רציתי לדעת מה הזכויות שלי, אני יודעת שאסור לבוס להחליף לי מקום עבודה ולהוריד לי את השעות העבודה. האם הנני מעונינת בהורדת שעות מה קורה בקשור לדמי לידה? כי המשכורת תהייה נמוכה בהשוואה לחודשים הקודמים (המלאים שעבדתי).

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות בהריון

הוספת תגובה

• הרעת תנאים בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    11/10/2009

טל שלום,
    גם בנסיבות אלה למעסיק אסור להפחית משכרך ו/או לפגוע בו ללא קבלת היתר מפורש מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
    באם יבצע המעסיק הרעת תנאים באופן חד צדדי בכל זאת, ללא היתר, הרי שיהיה עלייך לפעול מולו משפטית (מכתב התראה מעו"ד, למשל).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו