מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בזמן הריוןמיקי14/10/2009
שלום, אני נמצאת כרגע בחודש השביעי להריוני, כאשר בהיותי בחודש שלישי, פוטרתי ממקום עבודתי בשל סיום חוזה של תשעה חודשים בחברת כח האדם שדרכה הועסקתי. מאז לא חיפשתי עבודה כי ידעתי שאף אחד לא יקבל אותי כאשר אני בהריון ולכן חתמתי אבטלה. כעת תקופת האבטלה הסתיימה ואני דואגת מכיון שגם לא מגיעים לי דמי לידה לפי מה שהבנתי מביטוח לאומי. השאלה שלי היא האם המעסיק יכול היה לפטר אותי בזמן ההריון למרות החוזה הזמני? עד עכשיו לא בדקתי את העניין כי חשבתי שבגלל החוזה הזמני לא יכולתי לעשות כלום בנידון. האם יש באפשרותי לעשות משהו בנידון על מנת לקבל פיצוי כלשהו או דמי לידה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות העובדת בהריון
עו``ד חן שטיין18/10/2009מיכל שלום,
על המעסיק חל איסור לפטרך בהריונך במידה ומלאו לך 6 חודשי עבודה, וזאת ללא היתר של הממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת. יחד עם זאת, יש לבחון האם מדובר בהסכם לתקופה קצובה, כאשר על עניין זה חלים כללים שונים מעט, ויש לבחון את המקרה הספציפי.
בנסיבותייך, הייתי ממליץ לפנות לייעוץ פרטני, שכן ייתכן והמעסיק חב לך כספים רבים, ובבדיקה ראשונית ניתן להעריך האם את זכאית להם או לא.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)