מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בזמן ההודעה מוקדמת על פיטוריןליאת19/10/2009
שלום,
ראשית ישר כוח על הפורום המצוין הזה, אשר עוזר לנשים רבות , כל הכבוד.
קצת רקע ואח"כ השאלה: אני עובדת במקום עבודתי כשנה וחצי, זומנתי לשימוע בו נאמר לי כי מופסקת עבודתי בחברה ( מסיבות מקצועיות), קיבלתי חודש הודעה מראש בו הותר לי לא להגיע למקום עבודתי (אישור בכתב).מועד ההודעה 1.10 מועד סיום העבודה 1.11 .
כעת אני בבית וגילתי שאני בהריון ( יש לציין כי לא ידעתי זאת במועד הפיטורין).
אני מודעת לעובדה שאני צריכה לידע את המעסיק ואז הפיטורים בטלים עד לקבלת היתר מהתמ"ת
שאלותי הן:
1. כיצד עלי להודיע למעסיק, בכתב/ טלפון ולמי להודיע מנהל ישיר/ מנהלת משאבי אנוש?
2. מה קורה עד לקבלת היתר מהתמ"ת , הפיטורים בטלים ומה זה אומר שאני חוזרת בפועל לתפקידי, למרות שישבתי בבית בתקופת ההודעה מראש וכבר הביאו לי מחליף?
האם עד לקבלת ההיתר אני ממשיכה לשבת בבית כל עוד המעסיק לא קרא לי לחזור והוא מחוייב לשלם לי על זה כסף?
3. האם לאחר קבלת היתר התמ"ת , עדיין המעסיק צריך לתת לי חודש הודעה מראש למרות שכבר נתן לי במועד הפיטורין הראשון?
מתנצלת על אורך השאלה, אשמח להסבר מפורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - הריון עליו לא ידע המעסיק
עו``ד ליאת שטיין22/10/2009לין שלום,
עם כל הרצון הטוב, לא ניתן לתת תשובה בעניין זה, שכן הדבר משתנה ממקרה למקרה, וודאי שעל מנת לנקוט פעולה כלשהי יש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית ולא על סמך מס' נתונים יבשים על גבי הפורום, שכן תשובה על רגל אחת בעניין זה אינה מקצועית כלל וכלל.
יש צורך לבדוק את האסטרטגיה הנכונה ודרכי הפעולה, וזאת ניתן לעשות רק במסגרת טיפול ספציפי בתיק.
קחי בחשבון שלדבר השפעה משמעותית והשלכה כספית נרחבת, קל וחומר אם את בתחילת ההריון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)