שאלות לגבי זכויותיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי זכויותיי
    מירב
    20/10/2009

יצאתי לחופשה בת שבועיים - הסתבר שאני בהריון ולקיתי בהתייבשות עם חזרתי לעבודה הודעתי למעביד כי אני הרה. חודש 2, אך לצערי כל יום יומיים התאשפזתי והוגדרתי בהיפראמזיס .
    המעביד לא הרים אלי טלפון , אני התקשרתי לא ענה ושלחתי לו הודעה טלפונית כי מצבי הבריאותי הדרדר ואני מעוניינת לשוחח עימו.
    לא הייתה תגובה. - לי נאמר כי היות ולא עבדתי אצלו 6 חודשים אין לי זכויות כלשהן והוא יכול לפטר אותי. האם הדבר נכון?
    לא קיבלתי את התלושים האחרונים ולT מכתב פיטורין פשוט כלום והיות שאמרו לי כי אין לי מה לעשות בנידון Tז ראיתי זאת כסגור.
    אני סשמירת הריון בשל מצבי.

מה אני אמורה לעשות לגבי העבודה הנ"ל - האםלכתוב לו מכתב? האם זה נכון שהוא יכול לפטר אותי כך?
    אני גם ככה מרגישה רע כי אני יודעת שיש הרבה עבודה והוא היה צריך אותי אך אני לא יכולה לעבוד במצבי הנוכחי.

תודה, מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי זכויותיי

הוספת תגובה

• זכויות עובדת בהריון

עו``ד חן שטיין
    23/10/2009

מירב שלום,
    על פי הנתונים נראה כי לא פוטרת, ומוטב שתמתיני ולא תפעלי עוד בעניין (כמו לכתוב מכתבים למשל), טרם תקבלי ייעוץ משפטי מתאים, שכן זכויות רבות עשויות לעמוד לך, וחבל לפגוע בהן.

אני ממליץ כי תפני לייעוץ פרטני בהקדם.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו