התפטרות לצורך גידול הילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לצורך גידול הילד
    טלטל
    22/10/2009

שלום רב.

ילדתי ב- 13.5.09 והייתי אמורה לחזור לעבודה ב- 18.8.09.

בתחילת אוגוסט הודעתי למעסיק כי ברצוני להאריך את חופשת הלידה בחודש, כלומר עד סוף ספטמבר.

כבר בתחילת ספטמבר יזמתי שיחה (פנים מול פנים) עם המעביד והודעתי כי אין בכוונתי לחזור וכי אני מתפטרת.

המתנתי בסבלנות לפיצויים ולמכתב סיום העבודה ומכשלא הגיעו התקשרתי ונאמר לי שעלי לכתוב מכתב התפטרות רשמי. כך עשיתי וציינתי כי אני מסיימת את עבודתי ב- 19.9.09 לאחר חודש חל"ת (כחליף להודעה המוקדמת). בינתיים עבר עוד חודש והם מסרבים להוציא לי מכתב סיום עבודה בטענה שאסור להם ע"פ חוק לפטר אותי ואני מסבירה כי יש בידיהם מכתב התפטרות שלי. וכך הם מושכים אותי ואינני יכולה ללכת ללשכת העבודה ואינני מקבלת פיצויים.

מה עלי לעשות?????????????????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לצורך גידול הילד

הוספת תגובה

• התפטרות ואי תשלום פיצויים

עו``ד חן שטיין
    23/10/2009

טלטל שלום,
    טענת המעסיק אינה במקומה, שכן לאור העובדה כי התפטרת בנסיבות אלה, חובה על המעסיק לשלם לך את פיצויי פיטורייך תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד מעביד. נסי להבהיר זאת למעסיק, ואם זה לא יעזור, יהיה עלייך לנקוט בהליך משפטי מולו על מנת לקבל את הפיצויים וגמר החשבון להם את זכאית.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו