פיטורין לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין לאחר לידה
    ליה
    29/10/2009

היי,
    אני עבדתי בחברה גדולה ופוטרתי לאחר לידה.
    חלדתי את ביתי במשקל 596 גרם ולאחר ששוחררנו מבית החולים יצרתי קשר עם המעסיקים שלי (עם מנהלת מוקד שבו עבדתי*)וביקשתי לדעת האים כשאחזור לעבוד יתחשבו בי ויתנו לי לעבוד שעות מסויימות בגלל המצב שלי (משרת אם) התפתח ביננו עימות טלפוני לאחר מספר ימים היא חזרה אליי ואמרה כי היא שולחת לי מכתב פיטורין (לא הייתה לי בעיה יצא לטובה) מכיוון שהיא לא יכולה להבטיח לי בעוד כמה חודישם כשאחזור מה יהיה, קיבלתי את זה ואז הם כניראה בדקו והבינו מה הם עשו והם חזרו בהם ואמרו כי אים אני רוצה לקבל את הפיצויים אני צריכה לשלוח מכתב פיטורין.
    באחת השיחות שלי אמרתי אויי אני ישלח ואז ייעצו לי לא לעשות את זה שאים הם פיטרו אותי הם צריכים לשאת בתוצאוות.
    הם לא מסיכימים לשלם אז שאני ישלח מכתב פיטורין, הם ממשיכים להתעקש.
    פניתי לעו"ד מהצפון ( החברה נמצאת בת:א ואני גרה במרכז) שלח להם מכתב והם טוענים כי דבריי לא נכונים והגדירו כי אני רוצה לאכול מכל העוגה.
    ניסיתי לדבר עם מנכ"ל החברה מספר פעמיים והוא לא מוכן.
    האים בזה שהעמדתי עובדה שאני רוצה לדעת מה יהיה מצבי כשאחזור הם יכולים לטעון כי אני יזמתי את זה שיפטרו אותי?
    מכתב הפיטורין אצלי, האים זאת סיבה לתביעה, העו"ד ששלח להם מכתב לא מייצג במרכז ( מכר משפחה).
    יש מצב שאים אני תובעת ואני לא זוכה יכולים לחייב אותי בהוצאות משפטיות?

האים אפשר לייעץ לי עו"ד מראשון לציון שמתמחה בנושא?
    תודה רבה מראש וסליחה על אריכות דבריי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין לאחר לידה

הוספת תגובה

• ייעוץ

עו``ד חן שטיין
    31/10/2009

ליה שלום,
    עקרונית נראה כי יש לך קייס מול החברה.
    יחד עם זאת, העניין מורכב וספציפי מאוד, ולא ניתן להשיב בצורה כללית כך על גבי הפורום.
    עלייך לפנות לשיחת ייעוץ פרטנית בעניין.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו