מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות לאחר חופשת לידהאורטל31/10/2009
שלום ליאת/חן
חופשת הלידה שלי מסתיימת בימים אלו המעסיק שלי אינו מעוניין שאחזור לעבודה.
1. עבדתי במקום עבודה 10 חודשים יצאתי לשמירת הריון תקופת שמירת הריון וחופשת הלידה 11 חודשים.
ביחד שנה ותשעה חודשים רציתי לצאת לחל"ת מעסיקי אינו מסכים האם יש לו יד בדבר?
למיטב ידיעתי הרי מי שעובד שנה אינו תלוי בהסכמת המעסיק ? האם אני צודקת?
2. במידה ואני מסכמת עם מעסיקי תשלום של חודשיים במקום שלושה את מכתב הפיטורים סיום עובד מעביד רק לאחר סיום התשלום של החודשיים או לפני?
מתי אוכל לחתום ולקבל אבטלה עכשיו בתום חופשת הלידה או רק לאחר החודשיים שבהם הוא משלם לי?
תודה מראש
הפורום הזה הוא פשוט מתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות אחרי חופשת לידה
עו``ד חן שטיין31/10/2009אורטל שלום,
ראשית תודה על המחמאה.
לשאלתך - אם אינני טועה, התקשרת וניהלת עימנו שיחה טלפונית בעניין זה. יחד עם זאת, אשיב בקצרה כי ככל שמלאה לך שנת עבודה את זכאית לצאת לחל"ת ללא תלות בהסכמת המעסיק.
לפנות ולקבל דמי אבטלה תוכלי רק בתום סיום יחסי עובד מעביד, כלומר - בתום התקופה המוסכמת עליה תסכמו. שימי לב שיש הבדל מהותי לשאלה האם תהיה זו התפטרות או פיטורים.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה
אורטל01/11/2009תשלום עבור חודשיים באיזה דרך הוא מעביר לי הוא מוציא לי כל חודש תלוש משכורת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין02/11/2009אורטל שלום,
ככל שהדבר נעשה במסגרת מו"מ בין הצדדים, הרי שהדבר נתון לשיקול דעתכם כיצד לבצע זאת (כנגד תלוש או לא).
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)