קידום בתפקיד לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קידום בתפקיד לאחר חופשת לידה
    רונית
    15/11/2009

שלום רב,

אני עובדת במקום עבודה מזה כשנתיים. לאחר עבודה של שנה יצאתי לחופשת לידה של כמעט 9 חודשים וחזרתי לפניי מספר חודשים לעבודה.

בתפקידי אני מיועדת לקידום משמעותי ככל העובדים בדרג שלי. עם חזרתי לעבודה הובהר לי כי אני לא אקודם בקרוב היות שזמן שהותי בבית לא נספר לי כחודשי עבודה וניסיון.. וכי עברתי לסוף התור. זאת אומרת כי אקודם אחריי כול השאר (היות והם צברו יותר זמן חודשי עבודה נטו ממני). המצב עכשיו שאני הותיקה ביותר בתפקיד אך מקודמת אחרונה מכיוון שהקידום ניתן לפי מספר חודשי עבודה נטו (לא כולל חופשות ארוכות כמו לידה).

יש לציין כי מנהליי לא הבהירו כול סיבה אחרת לעיכוב בקידום וכי זו הסיבה היחידה.
    האם נראה לכם תקין??

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי, אפשר בבקשה תגובה..זה מש דחוף

רונית
    16/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קידום עקב הפלייה

עו``ד ליאת שטיין
    16/11/2009

רונית שלום,
    ייתכן כי הדבר ייחשב כהפלייה אסורה על פי חוק וחוסר תום לב, השאלה מהי הרמה הראייתית שיש בתיק.
    עלייך לבחון עניין זה בפגישת ייעוץ פרטנית, שכן לא ניתן לעשות זאת על גבי הפורום.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו