מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי תשלום שמירת הריוןעדי גלפרין16/11/2009
שלום רב,
אני מתנצלת על אורך ההודעה אך אשמח אם תוכלו לענות לי.
שמי עדי ועברתי תאונת דרכים לפני שנתיים בה שברתי את האגן.
אני כרגע בהריון בשבוע 20 ומשבוע 17 נמצאת בבית בשמירת הריון.
זהו הריון שני שלי שאני נמצאת בשמירת הריון כתוצאה מהתאונה.
הגשתי היום את הטפסים של שמירת ההריון לאחר שאני יותר מ-30 יום בבית.
רציתי לדעת בבקשה האם יש סיכוי שביטוח לאומי יסרב לתת לי את התשלום בהריון זה? (למרות שבהריון קודם הועבר לי התשלום ללא בעיה ומאותה הסיבה)
ומהו הזמן המקסימלי בו ביטוח לאומי מעביר את הגמלה לשמירת ההריון? (במידה ויש זמן קצוב)
אודה לתשובתכם.
ברצוני לציין ששאלתי הראשונה נשאלת מכיוון שאחותי הגדולה עברה שני הריונות בהם קיבלה תשלום לשמירת הריון עקב לחץ דם גבוה מאוד ובהריון השלישי שלה מסרבים לשלם לה למרות אישורו של אותו רופא מומחה מההריונות הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין16/11/2009עדי שלום,
עקרונית אין סיבה שהמוסד לביטוח לאומי לא יאשר את הגימלה, אולם ככל שיסרב, תוכלי לפנות בשנית בעניין זה, לצורך בחינת סיבת הסירוב וכיצד לתקוף אותה.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)