בוס עוין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוס עוין
    מיה
    17/11/2009

שלום,
    שבוע הבא מסתיימת חופשת הלידה שלי. אני עובדת בהפקות אירועים, תפקיד הדורש שעות מרובות ולעיתים אף בלילות וסופי שבוע (באירועים). אני מעוניינת להתפטר. לדעתי, התגובה שאקבל תהיה עוינת והמעביד שלי ינסה לטרפד את זכויותי. יש לי מספר שאלות:
    1. מה המשמעות של 30 יום התרעה - האם אני מחויבת לעבוד בתקופה זו, במידה ולא, האם זה יורד מתחשיב הפיצויים, מה האפשרות להגיע לסיכום שיהיה לטובתי ?
    2. ברצוני להעביר מכתב המתאר את סוג העבודה שלי על מנת שאוכל לחתום אבטלה במיידי. לדעתי, המעביד שלי לא יגבה אותי במכתב. האם מספיק רק מכתב שלי בלבד ? יש לי אפשרות לארגן מכתבים מקולגות ולקוחות המתארים את סוג העבודה. האם זה עדיף?
    3. למעביד שלי אין קופה שהוא מפריש אליה סכומים לפיצויים. לדעתי, הוא ינסה לא לשלם לי פיצויים. מה האפשרויות העומדות בפניו על מנת לא לשלם או לדחות כמה שיותר ? הוא מסוגל, למשל, לטעון שלחברה אין כסף.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוס עוין

הוספת תגובה

• התפטרות

עו``ד חן שטיין
    18/11/2009

מיה שלום,
    לעניין ההודעה המוקדמת - על פי חוק את מחוייבת בהודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם המאריך את התקופה). ככל שלא תתני הודעה מוקדמת כנדרש - תהא רשאית המעסיקה לקזז לך בגין כך.

לגבי מכתב ההתפטרות- מאחר ואת מנסחת אותו, תוכלי להגדירו בעצמך.

לעניין פיצויי הפיטורים- טענה לפיה "אין כסף" אינה טענה מקובלת, וככל שלא ישלם לך את הפיצויים תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד - מעביד, הרי שניתן יהיה להגיש נגדו תביעה מתאימה לבית הדין.

בברכה,
    חן שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו