מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת מחלה / שמירת הריוןאלי17/11/2009
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 20 ומזה כחודש סובלת מכאבים עזים באגן. רופא נשים נתן לי חופשת מחלה (כבר חודש) אולם המצב עדיין לא השתפר. אורטופד, אצלו ביקרתי, טוען כי אני סובלת מאוסטאופורוזיס זמני (כנראה יחלוף לאחר הלידה). הפתרון שהוא מציע, להאריך את חופשת המחלה עוד ועוד, כבר לא ישים שכן כיליתי את ימי המחלה שעמדו לרשותי. הוא טוען שאין במצב הבריאותי שלי סכנה ולכן לא ימליץ על שמירת הריון.
מה עושים ? איך יוצאים מהפלונטר הזה עם הכנסה חודשית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה, תודה
גלית נ.19/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין20/11/2009גלית שלום,
הפתרון יכול להיות רק בקבלת שמירת הריון.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ...
גלית נ.22/11/2009ברור לי שמבחינת בטוח לאומי, שמירת הריון היא הכרח ע"מ לשלם.
מה שלא ברור לי זה עם מי ניתן להסדיר את הנושא.
שכן חופשות מחלה הרופא יאשר ברצף.
זקוקה לעצתך כיצד ניתן לפתור את הסיבוך ?
שאלה נוספת - האם קיים אשור לשמחרת הריון לפרק זמן מוגבל ?
מה אורכו צריך להיות ? איך מסדירים אותו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין23/11/2009גלית שלום,
הבעיה אינה נהירה לי - ככל שהתקופה תוכר כשמירת הריון, הרי שתהיי זכאית לגמלה מהמוסד לביטוח לאומי, אחרת - יוכלו ימים אלה להיות ימי מחלה, ככל שיש לך צבירה שלהם (לרבות בשוטף).
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)