מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי חופשת לידה מוקדמתקרן ש23/11/2009
שלום,
אני אמורה ללדת בערך עוד שבועיים והודעתי בעבודה שאני רוצה לצאת לחופשת לידה מוקדמת החל מ1.12.
יש לי כמה שאלות: 1. על מנת לקבל דמי לידה החל מתאריך זה מה עליי לעשות? ואילו מסמכים עליי להגיש ולמי? כי בשיחה עם הבוס שלי הוא אמר שעליי קודם ללדת על מנת לקבל את דמי הלידה ואני חוששת שלא אקבל את דמי הלידה מרגע יציאתי אלא מתאריך הלידה עצמה.
2. אני עובדת במקום עבודתי 9 חודשים. האם זה פוגע במענק דמי הלידה?
תודה רבה ויום נעים,
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין23/11/2009קרן שלום,
לגבי חופשת לידה מוקדמת, להלן הוראות המוסד לביטוח לאומי:
הזכאות לדמי לידה חלה מהיום הראשון להפסקת עבודתה של היולדת, ולכל המוקדם 49 יום לפני תאריך הלידה המשוער (כפי שקבע הרופא) למי שזכאית לדמי לידה ל-14 שבועות, או לכל המוקדם 24 יום לפני תאריך הלידה המשוער למי שזכאית לדמי לידה ל-7 שבועות. במקרה של יציאה לחופשה מוקדמת, יהיה עלייך ליידע את המעסיק בכתב.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אך יש לי עוד שאלה
קרן ש24/11/2009אלו מסמכים עליי להגיש על מנת לקבל את דמי הלידה? אני רוצה לצאת לחופשת לידה מוקדמת כשבועיים לפני התאריך המיועד - איך אדע שאקבל את דמי הלידה החל מתאריך יציאתי לחופשת הלידה המוקדמת ולא לפי תאריך הלידה שיהיה בע"ה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)