פיטורין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין בהריון
    מיקי
    24/11/2009

שלום, אני בהריון בחודש שמיני ופוטרתי מעבודתי בחודש שלישי. לפני כחודש וחצי הודעתי על כך למעסיק, זאת לאחר שהבנתי מהם זכויותיי. המעסיק אמר שהוא מגיש בקשה לתמ"ת ובזה נותק הקשר כאשר סרב להחזירני לעבודה. היום המעסיק יצר איתי קשר וביקש אישור של ההריון שלי לצורך הבקשה שהגיש לתמ"ת. השאלה שלי היא האם לפקסס לו אישור זה? אנני יודעת לשם מה באמת הוא זקוק לו. (אני מתכוונת להגיש תביעה עצמית בשבוע הבא לבית הדין).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין בהריון

הוספת תגובה

• פיטורים בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    26/11/2009

מיקי שלום,
    חסרים לי נתונים בשאלתך - כמה זמן עבדת במקום?
    מכל מקום, מסוכן לשתף פעולה עם המעסיק לאור העובדה כי לשניכם אינטרסים מנוגדים, אולם אישור על ההריון ממילא היה עלייך למסור לו (יש לבדוק מאיזה תאריך בדיוק - חשוב!).
    זה בסדר שאת מתכוונת להגש תביעה בעניין זה, אבל לדעתי לעשות זאת לבד עלול להיות בעוכרייך, וכדאי לשקול שוב לעשות זאת באמצעות עו"ד השולט ברזי החוק והפסיקה, או לפחות לפנות לקבל ייעוץ מקצועי טרם הגשת התביעה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו