הפריה ומקום עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה ומקום עבודה
    לירון
    26/11/2009

אני מטופלת בטיפולי הפריה כאשר אני צורכת מידי יום שני זריקות המשפיעות עליי לאחר מכן בתחושות של כאבים בבטן תחתונה וחולשה והירדמות לאחר קבלת הטיפול אניעובדת במשמרות לילה ובמשמרות לעיתים של 24 שעות רצוף ולפעמים גם 48 שעות רצוף שבמהלכם אני ישנה בין שעה לשלוש שעות פניתי לאחראית עליי שהחליטה להעביר אותי לעבודת יום 10 שעות ביום ללא משמרות לילה בכפוף להמצאת מכתב רפואי המאשר הגבלתי בתקופה זו פניתי לרופאת המשפחה שרשמה במכתה כי ממליצה בעקבות טיפולי הפריה לא מסוגלת לעבוד במשמרת לילה מקום העבודה שלי התקשר לרופאת המשפחה ודלה ממנה פרטים אודות מצבי הרפואי האם זה תקין? כאשר שאלו את הרופאה היא ענתה כי איננה רופאת נשים ואיננה יודעת את ההקשר אך בגלל שביקשתי היא נתנה אישור האם גם זה תקין? שאלתי העיקרית היא מה הם זכויותי בתור מטופלת בעניין זה והאם יכולים להכריח אותי לעשות משמרות למרות שאני אומרת כי אני לא מרגישה טוב ונרדמת לאחר קבלת הטיפול ? לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ומקום עבודה

הוספת תגובה

• טיפולי הפרייה

עו``ד ליאת שטיין
    29/11/2009

רונית שלום,
    עקרונית על הרופאה שלך חלה חובת סודיות רפואית כלפייך, אשר על פניו ייתכן כי הופרה...
    מכל מקום, הקלה בנתאי העסקתך אינה מחוייבת, ורק בהצגת אישור רפואי מתאים, קמות חובות כאלה ואחרות על המעסיק.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו