מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום על 60 יום לאחר חופשת לידהרינת02/12/2009
ליאת שלום רב,
ממש בימים אלו מסתיימת חופשת הלידה שלי והודעתי כבר למעסיק שלי שאינני
מתכוונת לחזור לעבודה ואני נשארת בבית לטפל בתינוק שלי.
הוותק שלי נכון להיום במקום העבודה הוא שנתיים + 5 חודשים.
על פי הבנתי למעסיק אסור לפטר אותי במשך 60 יום מתום חופשת הלידה והוא מחוייב לשלם לי
על ימים אלו, כמו כן בתום 60 היום הוא אמור לתת לי הודעה מוקדמת לפיטורים 30 יום ולשלם
לי על כך ורק אז מגיע תשלום הפיצויי פיטורין.
*****המעסיק שלי טוען שלא כך הדבר ומכיוון שהודעתי לו שאין בכוונתי לחזור הוא מחוייב לשלם
לי אך ורק פיצויי פיטורין על פי החוק שההתפטרות שלי לטיפול בילד דינה כפיטורים.*****
מי צודק?
אודה מראש לתגובתך (ואם אפשר שתהיה מפורטת ולא רק כן או לא)
רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות או פיטורים
עו``ד חן שטיין05/12/2009רינת שלום,
לצערי עלי לבשר לך כי הצדק אינו עימך, שכן מאחר וכפי שציינת - את היא זו אשר הודעת כי אין בכוונתך לחזור, הרי שמדובר בהתפטרות, ואינך זכאית לתשלום בגין התקופה בת ה 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת, להם זכאית אך מפוטרת.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)