שינוי מקום עבודה לאחר חופשת הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מקום עבודה לאחר חופשת הלידה
    טליה
    03/12/2009

שלום
    אני אמורה לחזור למקום עבודתי בינואר 2010, לאחר הארכת חופשת לידה כחודש וחצי.

אני אשת מכירות (לא שטח), הממוקמת בסניף קבוע.
    מעסיקיי הודיעו לי שהם רוצים לשבץ אותי בסניף מכירות חדש, שמקימים אותו בימים אלו.
    הסניף החדש והסניף הקודם נמצאים במרחק דומה.
    רציתי לשאול האם זה מותר- כי המשכורת שאליה הייתי מורגלת לא תהיה בטוחה, מאחר וזה סניף חדש שצריך לשווק, להכיר, לייצר לקוחות..וכדומה...
    הבחורה שהחליפה אותי נשארת במקומי, למרות שאמרו לכל אנשי הצוות בסניף וגם לי שהיא זמנית,
    וברגע שאני חוזרת מהחופשת לידה , היא הולכת הביתה.
    המעסיקים ראו כי היא אשת מכירות טובה, והחליטו להשאיר אותה
    מה עלי לעשות???
    לבקש איזשהיא הבטחת הכנסה כפי שהיה לי בסניף שלי - כשאני מגיעה לסניף החדש?
    לתבוע??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    05/12/2009

ליאור שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד, וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עשוי להיות הפלייה אסורה. למען האמת, אך לאחרונה ניתן פסק דין דומה מאוד לנסיבות אשר תארת, בו נקבע כי התנהלות זו של המעסיק מהווה הפלייה אסורה.
    משכך, מומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לבחון האם אכן מדובר בהרעה, וכיצד להתמודד עם המצב.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הנקה

niva
    08/12/2009

שלום , אני עובדת מזה 3.5 שנים בחברה. בראשית היה לי חוזה גלובלי בו צויין כי שעות עבודתי 8 שעות עבודה. ואחר מכן הוסיפו נספח כי 7 שעות אני עובדת בחברה ושעת עבודה מהבית (שאינה נמדדת בעיקרון).בעזרת השם שאלד האם מגיעה לי שעת הנקה או משהו? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הנקה

עו``ד ליאת שטיין
    10/12/2009

ניבה שלום,
    לשעת הנקה זכאית עובדת במשרה מלאה, לתקופה בת 4 חודשים מיום סיום חופשת הלידה (אין רלוונטיות לשאלה אם הארכת את החופשה - ה"מונה" ממשיך לרוץ).
    יש לבחון במקרה הספציפי שלך את הגדרת המשרה.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו