מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןציפורה14/12/2009
הועסקתי במקום עבודה על תקן עובדת זמנית לחצי שנה. בזמן הזה הריתי, המעסיק ידע אך מכיוון שממילא התקופה הייתה קצובה המעסיק לא אמר דבר. לאחר חצי שנה בעבודה קיבלתי שמירת הריון משום שהתחילו לחצים בבטן ההתחתונה, צירים מוקדמים ונמצא בבדיקת הרופא המטפל התקצרות צוואר הרחם. ובנוסף יש לי היסטוריה רפואית של לידה מוקדמת שבוע 33. (כרגע אני בשבוע 32 ).
רציתי לדעת מה הם זכויותיי? מה הסטטוס שלי מבחינת המעסיק? מתי מסתיימים יחסי עובד- מעביד? האם אני בחזקת המעסיק או שהוא יכול לפטר אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
עו``ד ליאת שטיין17/12/2009ציפוררה שלום,
עקרונית, ככל שהמעסיק לא פיטר אותך באופן פוזיטיבי, הרי שאת עדיין עובדת, אם כי עלייך לפנות לייעוץ פרטני שכן יש לבחון את המקרה לעומק, על נסיבותיו הספציפיות.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שמירת הריון
ציפורה17/12/2009ליאת,
לא קיבלתי תשובה שאלתי. אני אחדד אותה: חתמתי על חוזה עבודה זמני ל-5 חודשים. בפועל עבדתי חצי שנה כלאחריו קיבלתי שמירת הריון. אני עדיין בחזקת המעסיק עד אחרי חופשת הלידה? מה אוכל לדרוש לאחר שתסתיים התקופה? מה מגיע לי כעובדת זמנית בהריון שעבדה למעלה מחצי שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפורה
עו``ד ליאת שטיין18/12/2009ציפורה שלום,
אכן לא קיבלת מענה מלא לשאלתך כי כפי שהסברתי, יש לבחון לעומק את המקרה שלך על מנת להשיב, ולא ניתן לעשות זאת כלאחר יד.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)