שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    ציפורה
    14/12/2009

הועסקתי במקום עבודה על תקן עובדת זמנית לחצי שנה. בזמן הזה הריתי, המעסיק ידע אך מכיוון שממילא התקופה הייתה קצובה המעסיק לא אמר דבר. לאחר חצי שנה בעבודה קיבלתי שמירת הריון משום שהתחילו לחצים בבטן ההתחתונה, צירים מוקדמים ונמצא בבדיקת הרופא המטפל התקצרות צוואר הרחם. ובנוסף יש לי היסטוריה רפואית של לידה מוקדמת שבוע 33. (כרגע אני בשבוע 32 ).
    רציתי לדעת מה הם זכויותיי? מה הסטטוס שלי מבחינת המעסיק? מתי מסתיימים יחסי עובד- מעביד? האם אני בחזקת המעסיק או שהוא יכול לפטר אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• ייעוץ

עו``ד ליאת שטיין
    17/12/2009

ציפוררה שלום,
    עקרונית, ככל שהמעסיק לא פיטר אותך באופן פוזיטיבי, הרי שאת עדיין עובדת, אם כי עלייך לפנות לייעוץ פרטני שכן יש לבחון את המקרה לעומק, על נסיבותיו הספציפיות.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שמירת הריון

ציפורה
    17/12/2009

ליאת,
    לא קיבלתי תשובה שאלתי. אני אחדד אותה: חתמתי על חוזה עבודה זמני ל-5 חודשים. בפועל עבדתי חצי שנה כלאחריו קיבלתי שמירת הריון. אני עדיין בחזקת המעסיק עד אחרי חופשת הלידה? מה אוכל לדרוש לאחר שתסתיים התקופה? מה מגיע לי כעובדת זמנית בהריון שעבדה למעלה מחצי שנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציפורה

עו``ד ליאת שטיין
    18/12/2009

ציפורה שלום,
    אכן לא קיבלת מענה מלא לשאלתך כי כפי שהסברתי, יש לבחון לעומק את המקרה שלך על מנת להשיב, ולא ניתן לעשות זאת כלאחר יד.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו